Info

Leuk dat jullie interesse tonen om bij ons te komen escapen. Hieronder proberen wij zo veel mogelijk informatie te geven. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, stuur ons even een berichtje via de pagina ‘contact’.
Let op: Het kan zijn dat kinderen uit de groep eerder bij ons geweest zijn met een andere verjaardag. Helaas hebben wij hier op dit moment geen oplossing voor.

Locatie
De grote lijnen
De prijs
Groepsgrootte
De speeltijd
Veiligheid
Leeftijd
Foto’s
Algemene voorwaarden

Beschikbaarheid nakijken

Locatie
Ons adres:
Terschellingpad 2
2036 KH Haarlem
Navigatie
Zet je navigatie op Texelhof 1. Daar aangekomen ga je vóór het flatgebouw (Texelhof 1 – 191 staat er groot op) linksaf. Je komt zo op de parkeerplaats waar je kunt parkeren.

Ga door het hek en sla na de grote fietsenstalling linksaf en hierna rechtsaf achter het gebouw langs. De tweede blauwe deur rechts is onze ingang.

Volg de rode lijn naar ons en de groene naar het buurtcafé.

De grote lijnen
Voor de escape krijgen de kinderen enige uitleg en is er tijd om naar het toilet te gaan. Na het spelen van de escape room is er nog even tijd om eventuele vragen over de puzzels te stellen.
Hoewel wij altijd ons best doen om de kinderen zo lang mogelijk te laten spelen, maar er wel op tijd uit te komen, kan het altijd zijn dat ze vroeger dan verwacht ontsnappen of helemaal niet ontsnappen.

De prijs
De prijs per groep van maximaal 7 personen is 85 euro. Bij 8 of meer spelers moet er worden gesplitst in twee groepen die tegelijk in twee kamers spelen. Je betaalt dan voor twee kamers tegelijk de volgende totaalprijzen:
8 personen: 95 euro
9 personen: 105 euro
10 personen: 115 euro
11 personen: 125 euro
12 personen: 135 euro
13 personen: 145 euro
14 personen: 155 euro

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte per kamer is 7 spelers. Bij 8 of meer spelers moet er gesplitst worden in twee groepen en dus moeten er twee kamers worden gereserveerd. Dit kan na elkaar, maar ook tegelijk. De aangepaste prijzen die hierboven worden genoemd, gelden niet bij het spelen van twee kamers na elkaar. Je betaalt dan twee keer de kamerprijs van 80 euro.
Vanwege veiligheid en spelervaring maken wij geen uitzoderingen op de maximale groepsgrootte.

De speeltijd
De speeltijd is 60 minuten. Met uitleg vooraf en evt. napraten achteraf, zullen jullie maximaal zo’n 75 tot 90 minuten bij ons zijn.

Veiligheid
Onze kamers worden afgesloten door middel van een elektromagneet. Dit houdt in dat als de stroom uitvalt, de deur wordt ontgrendeld. Ook hebben wij aan beide kanten van de afgesloten deur een ontgrendel-/noodknop. Deze is dus te allen tijde zowel van binnen als van buiten te openen, mocht er iets aan de hand zijn.
Binnen de kamers worden kinderen gevolgd met camera’s. Ook ouders kunnen via een camera meekijken met de kinderen.
Bovenstaande informatie wordt ook nog eens doorgenomen tijdens de uitleg voorafgaand aan de escape.

Leeftijd
Kinderen van 6 en 7 jaar mogen bij ons samen met één ouder proberen te ontsnappen. De ouder dient er hierbij voor te zorgen dat hij/zij alleen helpt als het de kinderen echt niet zelf lukt. Dit om te voorkomen dat de kinderen al heel snel weer buiten staan.
Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zelfstandig, zonder ouders proberen te ontsnappen. Eén of twee uitschieters naar boven of beneden qua leeftijd kan altijd. Sommige groepen kinderen zijn erg snel, slim en handig, zij staan soms al na 30 minuten buiten de kamer. Het gebeurt maar in een enkel geval dat groepen niet ontsnappen. Wij doen ons best om zo veel mogelijk groepen te laten winnen.
De kamers zijn ook te spelen als gezin. In dit geval zetten wij het automatische hintsysteem uit. Hou er als ouders wel rekening mee dat de puzzels zijn gemaakt voor kinderen. Laat hen dus eerst proberen de puzzels op te lossen voordat je hulp biedt.

Foto’s
Wij willen niet dat er foto’s of video-opnamen van onze kamers gedeeld worden. Het is dus niet toegestaan om uw telefooncamera of foto-/videocamera te gebruiken binnen onze deuren.

Algemene Voorwaarden

  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Bij te laat komen wordt de speeltijd ingekort. Bij meer dan 15 minuten te laat komen, vervalt de plek automatisch. In dit geval vindt er geen restitutie plaats. Als je te vroeg bent, kan het zijn dat je even (buiten) moet wachten. Wij hebben de tijd nodig om de kamers te resetten en onze medewerkers hebben soms ook even een rustmomentje nodig tussen alle drukke groepjes kinderen door. 😉
  • Het verplaatsen of annuleren van een afspraak kan tot maximaal 7 dagen van tevoren kosteloos. Hierna worden er personeelskosten (20 euro) in rekening gebracht.
  • Wanneer bij een reservering voor twee kamers (8 spelers of meer) het aantal spelers vermindert, wordt het extra betaalde bedrag niet terugbetaald wanneer dit niet tijdig (7 dagen van tevoren) wordt doorgegeven. Wanneer er meer spelers zijn dan het aantal waarvoor gereserveerd is, dan moet er ter plekke een bedrag worden bijbetaald.
  • Er mogen geen foto- of video-opnamen van en in de kamer worden gemaakt en wij verwachten van onze bezoekers dat zij onze geheimen geheim zullen houden.
  • Bij opzettelijke beschadiging van spullen of beschadiging van spullen door het negeren van de regels, wordt de reparatie of vervanging hiervan bij de bezoeker in rekening gebracht.
  • Het deelnemen aan het spel is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke schade of schade aan spullen die veroorzaakt wordt door het negeren van de regels.
  • Binnen de kamer hangen camera’s en microfoons zodat wij kunnen zien en horen wat er binnen gebeurt. Deze beelden/geluiden zullen niet worden opgenomen en/of verspreid.
  • Het kan voorkomen dat wij moeten afzeggen door onvoorziene omstandigheden. Als dit het geval is, betalen we het betaalde bedrag geheel terug.