Eten en drinken

Wij hebben zelf helaas geen mogelijkheid om u iets aan te bieden qua eten of drinken.
Wij werken samen met buurtcafé Koffie en Koopjes De Schalk dat bij ons in het pand te vinden is. Zij zijn geen onderdeel van ons bedrijf, maar hebben wel de ruimte en de mogelijkheid om groepen tot 14 kinderen te ontvangen. Hierdoor kunnen ze diverse opties voor eten en drinken bieden voor een gunstige prijs. Tijdens openingstijden, kun je altijd even binnenlopen om te kijken of ze plek hebben of een kop koffie/thee te halen. Reserveren voor één van deze opties kan via het formulier op deze pagina.
Op zondag zijn de mogelijkheden beperkter. Het buurtcafé is dan alleen op aanvraag geopend. Na het plaatsen van de reserveringsaanvraag laten we u zo snel mogelijk weten of u terecht kunt of niet.
Let op, in het buurtcafé kan niet gepind worden. I.v.m. allergieën: er loopt vaak een hondje in en rond het buurtcafé.

Plaats je reserveringsaanvraag voor het buurtcafé via onderstaande knop:
book now

De opties

Ook variaties op onderstaande opties zijn mogelijk. Kies de optie ‘anders’ tijdens reservering en geef in het tekstveld aan wat uw wensen zijn.

 • Limonade met snack in het buurtcafé
  Een kan limonade met daarbij een zakje chips of snoepreep voor elk kind
  Kan limonade €2,50 | zakje chips €0,50 | snoepreep (snickers/mars/twix) €0,80
 • Taart en drinken in het buurtcafé
  Slagroomtaart met wat drinken. Je kunt tijdens het eten van de taart ook de cadeautjes uitpakken. Ook een themataart is mogelijk. Reserveer hiervoor wel 7 dagen van tevoren.
  €4,50 per persoon (toeslag themataart: € 15,00)
 • Kidsmenu in het buurtcafé
  Keuze uit hamburger, kipnuggets, kaassoufflé, frikandel met patat en frisdrank. Je kunt tijdens het eten ook de cadeautjes uitpakken.
  €5,- per persoon
 • Tostimenu in het buurtcafé
  Keuze uit tosti ham-kaas, tosti kaas of vlamtosti met frisdrank. Je kunt tijdens het eten ook de cadeautjes uitpakken.
  Ham-kaastosti of kaastosti €1,25 | vlamtosti €1,75 | fris €0,80
 • Gebruik ruimte in het buurtcafé (niet mogelijk op zondag)
  Jullie kunnen gebruik maken van de ruimte in het buurtcafe om taart te eten, wat te drinken en/of cadeautjes uit te pakken. De taart nemen jullie zelf mee, wat te drinken kan ter plaatse besteld en betaald worden.
  €12,50 (exclusief genuttigde drankjes)

Direct contact opnemen met het buurtcafé kan via hun Facebookpagina of 06-15161563 (tijdens openingstijden).

Openingstijden De Schalk
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10.00 – 16.00
Woensdag: 10.00 – 19.00
Donderdag: 10.00 – 16.00
Vrijdag: 10.00 – 19.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Zondag: OP AANVRAAG

Workshops

Bij MikaKunst, op de eerste verdieping in het pand, kan een tekenworkshop gedaan worden. Beschikbaarheid hiervan is op aanvraag.

In het buurtcafé, waar de groep ook terecht kan voor wat eten/drinken, is het mogelijk om een creatieve workshop te doen onder begeleiding van een professionele handwerkjuf. Denk aan bijvoorbeeld armbandjes of een sieradenkistje maken of stoere leren sleutelhangers. De workshop kan geheel worden afgestemd op de wensen van de jarige. Kosten zijn 6,50 per kind. Bij zeer uitgebreide wensen kan er een meerprijs worden gerekend voor extra materialen. Doordeweeks en op zaterdag beschikbaar. Zondagen in overleg.