Info

Leuk dat jullie interesse tonen om bij ons te komen escapen. Hieronder proberen wij zo veel mogelijk informatie te geven. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, stuur ons even een berichtje via de pagina ‘contact’.
Let op: Het kan zijn dat kinderen uit de groep eerder bij ons geweest zijn met een andere verjaardag. Helaas hebben wij hier op dit moment geen oplossing voor.

De grote lijnen
De prijs
De speeltijd
Veiligheid
Leeftijd
Grotere groepen
Eten en drinken
Contact
Wat is er verder nog te doen?
Algemene voorwaarden

Beschikbaarheid nakijken

De grote lijnen
Voor de escape krijgen de kinderen enige uitleg en is er tijd om naar het toilet te gaan. Na het spelen van de escape room, is er (indien gewenst en aangegeven tijdens de reservering) nog even tijd voor een bekertje limonade en zakje snoepjes. Ze kunnen dan nog even napraten en eventueel met wat puzzeltjes/breinbrekers spelen die wij hebben.
Hoewel wij altijd ons best doen om de kinderen zo lang mogelijk te laten spelen, maar er wel op tijd uit te komen, kan het altijd zijn dat ze vroeger dan verwacht ontsnappen of helemaal niet ontsnappen.

De prijs
De prijs per groep van maximaal 8 personen is 80 euro. Hoewel 8 personen per groep toegestaan is, raden wij een maximum van 6 à 7 personen aan. Het spel komt wat meer tot zijn recht in een iets kleinere groep.

De speeltijd
De speeltijd is 60 minuten. Met uitleg vooraf en napraten achteraf, zullen jullie maximaal zo’n 90 minuten bij ons zijn.

Veiligheid
Onze kamers worden afgesloten door middel van een elektromagneet. Dit houdt in dat als de stroom uitvalt, de deur wordt ontgrendeld. Ook hebben wij aan beide kanten van de afgesloten deur een ontgrendel-/noodknop. Deze is dus te allen tijde zowel van binnen als van buiten te openen, mocht er iets aan de hand zijn.
Bij de Escape School worden de kinderen worden gevolgd met 4 camera’s. Via twee ervan kunnen ouders/begeleiders ook meekijken met hun kinderen. Als de kinderen vastlopen met puzzels worden zij geholpen met hints.
Bij Het schip van Kapitein Evert-Jan de Oude worden de kinderen ook gevolgd met camera’s, maar hierbij kunnen de ouders (nog) niet meekijken. Wij werken nog aan deze mogelijkheid.
Bovenstaande informatie wordt ook nog eens doorgenomen tijdens de uitleg voorafgaand aan de escape.

Leeftijd
Escape School
Kinderen van 6 en 7 jaar mogen bij ons samen met één ouder proberen te ontsnappen. De ouder dient er hierbij voor te zorgen dat hij/zij alleen helpt als het de kinderen echt niet zelf lukt. Dit om te voorkomen dat de kinderen al heel snel weer buiten staan.
Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen zelfstandig, zonder ouders proberen te ontsnappen. Eén of twee uitschieters naar boven of beneden qua leeftijd kan altijd.

Het schip van Kapitein Evert-Jan de Oude
In deze kamer kunnen ouders samen met hun kinderen spelen (er geldt geen minimum of maximum leeftijd wanneer er met ouders gespeeld wordt) maar ook groepen kinderen zonder ouders. Tijdens de reservering kun je aangeven hoe je wilt spelen.

Grotere groepen
Bij groepen groter dan 8 deelnemers hebben we de volgende mogelijkheden:
Kinderen van 10 jaar en ouder kunnen beide kamers reserveren en op een zo kort mogelijke tijd na elkaar starten.
Kinderen jonger dan 10 kunnen op dit moment alleen spelen in twee groepen NA elkaar. De wachtende kinderen kunnen op dit moment spelen met wat van onze puzzeltjes/breikbrekers, maar ook een bordspel spelen.

Eten en drinken
Wij hebben een aantal opties om wat te eten en te drinken. Lees hier meer over op onze pagina eten en drinken.

Contact
Je mag ons altijd mailen met vragen, opmerkingen, verzoeken etc. Druk hiervoor op het kopje ‘contact’ in het menu.

Wat is er verder nog te doen?
Wij hebben wat puzzeltjes/breikbrekers liggen, maar er kan ook een bordspel worden gespeeld.
Buiten het hek van ons terrein is een voetbalkooi te vinden.
Er zijn ook mogelijkheden om een workshop/knutseluur te doen. Kijk daarvoor even bij onze workshops.

Algemene Voorwaarden

  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Bij te laat komen wordt de speeltijd ingekort. Bij meer dan 20 minuten te laat komen, vervalt de plek automatisch. In dit geval vindt er geen restitutie plaats. Als je te vroeg bent, kan het zijn dat je even (buiten) moet wachten. Wij hebben de tijd nodig om de kamers te resetten en onze medewerkers hebben soms ook even een rustmomentje nodig tussen alle drukke groepjes kinderen door. 😉
  • Het verplaatsen of annuleren van een afspraak kan tot maximaal 7 dagen van tevoren kosteloos. Hierna worden er personeelskosten in rekening gebracht.
  • Er mogen geen foto- of video-opnamen van en in de kamer worden gemaakt en wij verwachten van onze bezoekers dat zij onze geheimen geheim zullen houden.
  • Bij opzettelijke beschadiging van spullen of beschadiging van spullen door het negeren van de regels, wordt de reparatie of vervanging hiervan bij de bezoeker in rekening gebracht.
  • Het deelnemen aan het spel is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor persoonlijke schade of schade aan spullen die veroorzaakt wordt door het negeren van de regels.
  • Binnen de kamer hangen camera’s en microfoons zodat wij kunnen zien en horen wat er binnen gebeurt. Deze beelden/geluiden zullen niet worden opgenomen en/of verspreid.
  • Het kan voorkomen dat wij moeten afzeggen door onvoorziene omstandigheden. Als dit het geval is, betalen we het betaalde bedrag geheel terug.